Menu Sluiten

Direct bitcoins kopen – Nog geen wallet? Zo heb je binnen 20 minuten een wallet en bitcoins.

snel bitcoins kopen
Direct en snel een wallet met bitcoins

Wil je direct bitcoins kopen, omdat je ze snel nodig hebt voor een aankoop of omdat de bitcoin prijs door het dak vliegt en je bang bent te laat te zijn? Hier zal ik een manier beschrijven om snel bitcoins te kopen en een gemakkelijke wallet te installeren, zodat je binnen twintig minuten bitcoins bezit en kan gebruiken. Zowel bitcoins kopen als met de wallet werken is op deze manier zeer simpel en veilig genoeg voor niet al te grote bedragen. Iedereen kan dit binnen korte tijd voor elkaar hebben. Om snel bitcoins te kopen, volg de volgende 2 stappen:

Maak snel en gemakkelijk een wallet aan            Maak Direct
Koop bitcoins met iDEAL                                       Koop Direct

Je hebt nu bitcoins in je bezit en kan deze gebruiken. Nu kan je rustig de tijd nemen om je te focussen op veiligheid en / of extra rendement met de volgende 2 stappen:

Bestel een hardware wallet                                    Bestel Direct
Investeer je (of een deel) bitcoins tegen rente     Investeer Direct

Maak snel en gemakkelijk een wallet aan:

Klik HIER en download de wallet naar je computer en volg de simpele instructies om te de wallet te installeren (Even makkelijk als andere software installeren). Electrum is een makkelijk en snel te installeren en te gebruiken bitcoin wallet.

Een wallet aanmaken is gratis en je hoeft geen persoonsgegevens op te geven. Dit betekent dat wanneer je later een andere wallet of hardware wallet wil, je deze er gewoon bij kan nemen, je kan later dus rustig de tijd nemen om naar de perfecte bitcoin wallet te zoeken.

Koop bitcoins met Ideal:

Nu is het tijd om bitcoins te kopen. HIER kan je snel en gemakkelijk bitcoins kopen. Kies een bedrag in euro’s of bitcoin, kopieer je public adres uit je Electrum wallet, plak het in het aangewezen vlak en kies vervolgens je bank. Wanneer je nu op ‘kopen’ drukt, word je naar de betaalomgeving van iDEAL gestuurd en kan je direct betalen.

Wanneer je voor een kleiner bedrag dan 50 euro koopt en dezelfde bank kiest als die jij hebt, worden de bitcoins direct geleverd en heb je ze binnen 10 minuten op je wallet. Bij grotere bedragen moet je jouw bankrekening verifiëren en dit kan de eerste keer een paar minuten langer duren.

Bestel een hardware wallet:

Je hebt al bitcoins op je Electrum wallet staan, maar je wil je vermogen uitbreiden en nu wordt het belangrijk je bitcoins veilig te bewaren. Een hardware wallet is net zo veilig als andere vormen van cold cold storage ?, maar je kan nog steeds gemakkelijk transacties doen.

Theoretisch zijn je bitcoins op een hardware wallet niet te stelen, zolang je jouw pincode en recovery seeds geheim houdt. Een hardware wallet is de veiligste manier om je bitcoins te bewaren en nog steeds te kunnen verzenden. HIER kan je de beste hardware wallet kopen.

Investeer je bitcoins tegen rente:

Wanneer je bitcoins hebt gekocht als lange termijn investering, is het het overwegen waard om ze uit te lenen tegen een hoge rente. Op DIT platform kan je jouw bitcoins in een ‘auto invest’ programma investeren, dan zullen jou bitcoins uitgeleend worden aan ondernemers die jou in termijnen terugbetalen (+ een goede rente!).

*Wanneer je via ons komt en meer dan 250 USD investeert, krijg je voor 20 USD gratis bitcoin

In dit programma kan je kiezen tussen hoog, gemiddeld en laag risico. Het hoogste risico brengt de hoogste rentes met zich mee en laag risico de laagste. Laag risico geeft al ongeveer 12% per jaar!