Menu Sluiten

Rente op bitcoins ontvangen door ze uit te lenen

rente op bitcoin
Ontvang hoge rente door je bitcoins uit te lenen

Bitcoins uitlenen tegen hoge rente kan! Door de eigenschappen van bitcoin ?, zoals lage transactie kosten en grote opdeelbaarheid zijn platforms ontstaan waar particulieren ‘peer to peer ?’ van elkaar kunnen lenen. De ondernemers die hier bitcoins lenen maken hun intentie duidelijk en krijgen van het platform een rating mee, gebaseerd op reputatie. Hoe beter hun rating is, tegen hoe lagere rente ze kunnen lenen. Ook kunnen ze grotere bedragen lenen wanneer ze een betere rating hebben. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Bitcoins uitlenen op een lending platform tegen hoge rentes
Redelijk stabiele rente op je bitcoins ontvangen met auto invest
Lending platform BTCjam
Ga direct investeren op BTCjam

Bitcoins uitlenen op een lending platform tegen hoge rentes

Als investeerder kan je door de gevraagde leningen heen bladeren en wanneer je een interessant project ziet en je vertrouwd de persoon die erachter zit kan je een bepaald bedrag inzetten.

Wanneer alle investeerders die inzetten samen het minimale bedrag bij elkaar hebben gelegd, gaat de lening lopen en krijgt de ondernemer zijn geld. Je kan astronomisch kleine bedragen inzetten, dit maakt goede spreiding mogelijk en de drempel voor minder vermogende personen laag.

De ondernemer heeft een bedrag, termijn en rentepercentage vastgesteld, nu hij het bedrag geleend heeft moet hij elk termijn een bedrag terug betalen waar de rente in verrekend is. Sommige ondernemers zullen falen en niet in staat zijn (op tijd) terug te betalen. Dit zal zeker een keer gebeuren en het platform is hier niet verantwoordelijk voor, dus je kan zo een investering kwijt raken.

Gelukkig is het reputatie systeem op het platform zo goed dat de wanbetalers een minderheid zijn en door goed onderzoek te doen kan je ze er gedeeltelijk uit filteren. Bovendien zijn de rentes relatief hoog, dus je zal goed verdienen aan degenen die netjes terugbetalen. Wanneer je goede analyses doet en een goede spreiding aan houdt, is het mogelijk onder aan de streep een flink rendement over te houden.

Redelijk stabiele rente op je bitcoins ontvangen met auto invest

Zelf investeren in bitcoin lending kan een risico zijn en veel tijd in beslag nemen om goede analyses te maken. Daarom hebben de grootste lending platforms een auto invest programma waarmee je automatisch zeer kleine bedragen investeert in een groot aantal projecten in de zelf gekozen risico groep.

De kracht van het auto invest programma is dat je een zeer goede spreiding krijgt, omdat je in zoveel verschillende projecten een klein bedrag investeert, dat je door de wet van de grote getallen op lange termijn een redelijk voorspelbaar rendement kan behalen. Verder gaat alles automatisch, dus het kost je geen tijd. De rente percentages die hier ontvangen worden zijn ruim 10%, dat is wel even wat anders dan wat de bank tegenwoordig geeft!

rente op bitcoins autoinvest
KLIK HIER om direct rente te ontvangen via auto invest

Lending platform BTCjam

BTCjam is het grootste en zeer snel groeiende Bitcoin lending platform, dus hier heb je ook de meeste keus uit projecten en heeft het auto invest programma het meest stabiele rendement. Het percentage ondernemers dat netjes terug betaald is momenteel 90% en de reputatie ratings gaan van A tm D. A is de beste reputatie en D het slechtst.

Wanneer je hier zelf gaat investeren kunnen zeer hoge rendementen behaald worden, maar een verkeerde inschatting kan een hoop geld kosten. Het auto invest programma geeft een verwachte rente van ruim 10%, afhankelijk van je risico profiel.

GA NAAR BTCJAM