Menu Sluiten

Wat is Bitcoin-Scout?

Wij van Bitcoin-Scout zijn ervan overtuigd dat Bitcoin (?) en de onderliggende blockchain technologie (?) een revolutie gaan ontketenen die misschien wel net zo groot zal zijn als het internet. Als early adopters (?) willen wij het fenomeen Bitcoin en blockchain verkennen en alle ontwikkelingen wegen voor de toekomst van deze cryptocurrency (?) om mogelijke kansen zo vroeg mogelijk op te sporen.

Bitcoin-Scout is een website die de lezer informeert over alles wat met de Bitcoin te maken heeft, van hoe te beginnen met Bitcoin tot gevorderde manieren om te investeren in Bitcoin en andere blockchain gerelateerde zaken.

De website is compleet met een verklarende woordenlijst, wanneer je de betekenis van een woord niet kent, kan je op het (?) erachter klikken. Op deze manier kunnen ervaren Bitcoin liefhebbers doorlezen zonder allemaal uitleg tussendoor.

Wat is het doel van Bitcoin-Scout?

Bitcoin-Scout probeert de (r)evolutie van Bitcoin te volgen en voor zover het mogelijk is met gegronde argumenten de toekomst van Bitcoin te voorspellen of in ieder geval voor de hand liggende scenario’s te omschrijven.

Verder is het de bedoeling zo veel mogelijk kansen die door Bitcoin ontstaan te gebruiken om er financieel voordeel mee te doen. Met als uiteindelijk doel financiële vrijheid met een zeer goede kwaliteit van leven wat dat met zich mee brengt.

Behalve dat Bitcoin-Scout de (r)evolutie van Bitcoin wil steunen er aan wil bijdragen. Willen we er ook deel van uitmaken en alle mogelijkheden die Bitcoin met zich mee brengt onderzoeken. Verder zullen we manieren om hier aan te verdienen of het leven comfortabeler te maken delen met de lezers.

Bitcoin-Scout en de lezers zullen interactie waarderen!

Om de lezers van deze site van zoveel mogelijk bruikbare en nuttige informatie te voorzien, wil ik vragen om je mening, ervaring en kennis zo veel mogelijk te delen in het reactie formulier onder aan elke pagina, hierdoor kunnen anderen zich gemakkelijker laten informeren en help je de adoptie(?) en ontwikkeling van Bitcoin vooruit!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *