Menu Sluiten

Megaupload 2.0 komt eraan!

Megaupload 2.0 gaat bitcoin gebruiken voor file sharing

Megaupload 2.0
Megaupload 2.0, file sharing-en opslag met bitcoin

Megaupload was een zeer populaire file sharing en storage site, gecreëerd door de entrepreneur Kim Dotcom. Op gegeven moment werd de site door de Amerikaanse overheid uit de lucht gehaald, omdat er sprake was van schending van auteursrecht. Door nieuwe technologie zoals blockchain, is het nu mogelijk een gedecentraliseerd platform te creëren dat niet uit de lucht kan worden gehaald of kan worden aangevallen.

Dit gaf Kim Dotcom de kans om Megaupload 2.0 te creëren waarbij hij bitcoin gebruikt om gedeelde files te betalen. In 2017 zullen de eerste programma’s online komen en hij verwacht dat dit bitcoin mainstream zal maken, wat volgens hem tot een prijs van boven de 2000 USD per bitcoin zal lijden! We zullen het volgende bespreken:

Wat is Megaupload 2.0
Wie is Kim Dotcom
Investeren in Megaupload 2.0
Investeer direct in Megaupload 2.0

Wat is Megaupload 2.0

Megaupload 2.0 is sinds 2013 in ontwikkeling door Kim Dotcom en zal begin 2017 online komen. Het platform is bedoeld om veilig en anoniem data op te slaan en te delen. Voor de opslag van data zal een samenwerking worden aangegaan met Maidsafe en Storj.

De eerste Megaupload was een gigantisch succes met wel 150 miljoen gebruikers wereldwijd. Helaas werd deze site uit de lucht gehaald en waren de gebruikers hun data kwijt. Ook mensen die geen illegale files deelden of bezaten waren hier de dupe van. Bij Megaupload 2.0 zal dit niet gebeuren, omdat het platform beschermd is door decentralisatie (?) en cryptografie (?).

Megaupload 2.0 zal het mogelijk te maken files te koppelen aan een bitcoin (?) transactie, zodat eigenaren hier aan kunnen verdienen. Bitcoin (?) heeft op dit moment nog maar een paar miljoen gebruikers. Wanneer het succes van Megaupload 2.0 net zo groot is als de eerste versie, kan het aantal bitcoin gebruikers dus verveelvoudigen en zo ook de prijs!

De grote hoeveelheid micro transacties die hieruit voort komen zullen buiten de Bitcoin blockchain (?) plaatsvinden. Alleen wanneer gebruikers hun saldo uitboeken of opwaarderen zal dit op de blockchain (?) gebeuren. Dit betekent dat maar een klein deel van de transacties belastend voor de blockchain zal zijn en dat het netwerk dit waarschijnlijk wel aan kan zonder extra scaling.

Wie is Kim Dotcom

Kim Dotcom is een internet ondernemer die al jarenlang door justitie achterna gezeten wordt. De rechtzaken over zijn gesloten site Megaupload lopen nog steeds. Over de jaren is hij een strijder geworden voor een vrij internet waar de overheid niet zo maar iedereen kan bespioneren.

Na het ontstaan van Bitcoin is op internet een hele nieuwe trend ontstaan van decentralisatie en is cryptografie hot geworden en tot een hoog niveau doorontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat het nu mogelijk is een platform te bouwen dat niet uit de lucht te halen is, omdat er geen centraal punt is om aan te vallen. Ook zorgt dit ervoor dat privacy weer mogelijk is. Kim Dotcom kan met de hedendaagse techniek zijn droom waarmaken.

Investeren in Megaupload 2.0

Gezien het gigantische succes van het vorige platform en de bekendheid van Kim Dotcom maakt Megaupload 2.0 een goede kans zeer succesvol te worden. Uiteraard zijn er ook risico’s, zeker gezien het feit dat de Amerikaanse overheid hem in de gaten houdt en alles probeert te doen om hem stoppen of arresteren.

Wel is het zo dat het project al ver gevorderd is en hij een team heeft die het waarschijnlijk af kunnen maken wanneer er wat met hem gebeurd. Hij heeft zelf aangegeven het op te starten om vervolgens naar de achtergrond te verdwijnen.

Je kan in Megaupload 2.0 investeren via BANKTOTHEFUTURE. Het minimum investeringsbedrag is 1000 USD en kan alleen in bitcoin betaald worden. Banktothefuture is een crowdfunding platform waar al vele grote namen in de crypto currency wereld hun startkapitaal bij elkaar hebben gehaald. Je kan hier dus ook in andere FINTECH startups investeren.

Ook een investering in Bitcoin zelf zal bij een succes van Megaupload 2.0 positief uitpakken. Wanneer je in Bitcoin wil investeren of bitcoins nodig hebt voor de investering in Megaupload 2.0, maar nog geen wallet en bitcoins hebt, kan je dit HIER binnen 20 minuten regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *