Menu Sluiten

Hoge korting door te betalen met bitcoin

korting met bitcoin
Flinke korting door met bitcoin te betalen

Betalen met bitcon kan op steeds meer plaatsen. Wist je dat je hoge korting kan krijgen wanneer je met bitcoin betaald? Korting krijgen bij betaling met bitcoin kan op verschillende plaatsen. Echt hoge korting op een gigantisch breed assortiment krijg je via Purse.io. Bij Purse.io kan je alles bij Amazon bestellen tegen een korting van wel 15 procent of meer! Op deze pagina zullen we het volgende bespreken:

Winkel online met 15 procent korting bij Amazon via Purse.io
Wat is Purse.io en hoe werkt het?
Waarom kan Purse.io zoveel korting geven?
Waarom korting bij betaling met bitcoin vaak mogelijk is

Wat is Purse.io en hoe werkt het?

Purse.io is een ‘peer to peer ?’ marktplaats die mensen die bitcoins (?) willen kopen en mensen die met bitcoin (tegen flinke korting) producten van Amazon willen kopen bij elkaar brengt. Om met bitcoin tegen hoge korting producten van Amazon te kopen kan je het volgende doen:

-Ga naar PURSE en maak een account aan (als je via ONS komt, ontvang je 0,01 BTC na meer dan 50 USD aan transacties!)
-Zend bitcoins naar je account (*1)
-Maak een ‘wishlist’ op Amazon (*2) en upload deze bij Purse (Lees HIER gedetailleerd hoe dat moet).
-Kies de korting die je wil, 15 procent is aanbevolen en werkt bijna altijd (*3)
-Voer de order uit, zodra er een matchende partij is wordt de bestelling betaald en verzonden. De bitcoins worden pas uit je wallet gehaald wanneer jouw bestelling bezorgd is!

*1 – Wanneer je nog geen bitcoins en wallet hebt, kan je HIER via onze ‘snel track’ in twintig minuten een wallet + bitcoins hebben. Een wallet aanmaken kan je overslaan, dan moet je de bitcoins van de exchange direct naar je Purse adres sturen.
*2 – Gezien Purse (nog) niet samen werkt met Amazon Nederland en Duitsland, zal je voor Engeland of Frankrijk moeten kiezen. Bij Frankrijk is de bezorging iets goedkoper, maar Engeland is in het engels.*3 – Je kan zelf je korting bepalen, maar een lagere korting zorgt voor een grotere kans op uitvoering (15 procent korting wordt bijna altijd uitgevoerd) en voor snellere uitvoering. Lees HIER hoe dit werkt.

GA NAAR PURSE.IO en ontvang 0.01 BTC wanneer je via ons komt en voor 50 USD gewinkeld

Waarom kan Purse.io zoveel korting geven?

Purse werkt als volgt: Mensen die met bitcoin willen betalen voor producten van Amazon kiezen hun producten en zetten bitcoins op hun wallet. Nu gaat Purse naar een matchende partij zoeken die voor het zelfde bedrag met ‘Amazon gift carts’ of een andere bij Amazon geaccepteerde betaalwijze bitcoins wil kopen. Wanneer de match er is, betaald de ene partij de rekening bij Amazon en krijgt hij de bitcoins van de andere partij.

Purse kan deze hoge kortingen geven omdat ze heel slim twee markten bij elkaar brengen. Amazon geeft voor miljarden ‘giftcards’ uit aan bijvoorbeeld affiliates. Ze krijgen vaak voor duizenden euro’s giftcards en kunnen deze alleen maar bij Amazon uitgeven.

Om deze ‘giftcarts’ liquide te maken en er dus harde cash voor te krijgen, kunnen ze bij Purse de bestellingen van anderen betalen en daarvoor bitcoins terug krijgen. Deze ‘giftcarts liquide maken zorgt ervoor dat ze hun verdiensten kunnen gebruiken om hun huur te betalen en andere normale uitgaven te doen. Dat ze hier 15 of 20% aan waarde verliezen, is het ze waard.

De reden dat deze hoge kortingen mogelijk zijn, is dus omdat eigenaren van Amazon giftcards het de moeite waard vinden om deze percentages te betalen om hun giftcards liquide te maken. Wanneer deze markt verzadigd raakt zullen de percentages lager worden, maar op dit moment is de markt kapitalisatie van ‘Amazon gift carts’ hoger dan die van bitcoin, dus dit is voorlopig nog niet het geval.

Waarom korting bij betaling met bitcoin vaak mogelijk is

Korting bij betalen met bitcoin is bij Purse.io ontstaan door een zeer slimme constructie. Er zijn ook tal van andere bedrijven die korting geven wanneer je met bitcoin betaald. Deze kortingen zijn mogelijk om de volgende redenen:

-De transactie kosten van bitcoin zijn zeer laag, dus bij een online aankoop is de uiteindelijke prijs een paar procent lager.
-Bitcoin betalingen zijn definitief, dus hier is fraude en het terugdraaien van een transactie niet mogelijk. Hierdoor worden administratie kosten bespaard.

Bitcoin zorgt voor de consument dus voor vele voordelen: Het is snel, er zijn vaak kortingen mogelijk en over het algemeen worden de bitcoins in je wallet alleen maar meer waard!

1 Comment

  1. Pingback:Bitcoin Prijs Is Klaar Voor Een Gigantische Stijging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *