Menu Sluiten

Online gratis bitcoins verdienen

Gratis bitcoins verdienen is een mooie manier om kennis te maken met bitcoin (?), maar verwacht er niet rijk van te worden. Wanneer je niet zeker genoeg bent of Bitcoin (?) een goede investering is of er geen geld voor (over) hebt kan je ervoor kiezen om gratis bitcoins te gaan verdienen. Zo kan je alvast een wallet (?) aanmaken en je eerste bitcoins verzenden en ontvangen. Wanneer je nu toch echt geld wil gaan investeren ben je er al helemaal klaar voor. We zullen het volgende bespreken:

Waarom krijg je gratis bitcoins?
Bitcoins verdienen door enquêtes in te vullen
Verdien bitcoins door op advertenties te klikken of websites te bezoeken
Gratis bitcoins voor het oplossen van een simpele taak

Waarom krijg je gratis bitcoins?

Verschillende websites geven gratis bitcoins weg om je te belonen voor je attentie, een bepaalde actie of je mening. Omdat je verder totaal geen skills nodig hebt en de acties die je moet verrichten simpel zijn hoef je geen flinke bedragen te verwachten. Bitcoin heeft verschillende eigenschappen die het een aantrekkelijke currency maken om deelnemers mee te belonen. Bitcoin is bijvoorbeeld geschikt voor microtransacties en kan wereldwijd verstuurd worden zonder mogelijke interrupties.

Bitcoins verdienen door enquêtes in te vullen

Voor ondernemingen is marktonderzoek belangrijk voor het ontwikkelen of in de markt zetten van een product of een dienst. Daarom willen veel bedrijven jou betalen om enquêtes te beantwoorden. Op deze manier bitcoins verdienen is waarschijnlijk het meest lucratief, omdat dit echt waarde toevoegt voor het bedrijfsleven.

Verdien bitcoins door op advertenties te klikken of websites te bezoeken

Bezoekersaantallen voor websites zijn belangrijk en kliks op advertenties ook. Op sommige sites zal je in bitcoin betaald krijgen door dit te doen. Ook kan je op veel sites om de zoveel tijd een aantal gratis satoshi (?) claimen. Je kan meerdere sites open laten staan om zo vaker te kunnen claimen.

Gratis bitcoins voor het oplossen van een simpele taak of spelletjes

Er zijn bepaalde handelingen die een computer (nog) niet kan doen, zoals bijvoorbeeld het interpreteren van een plaatje. Ondernemingen hebben hier dus echte mensen voor nodig. Op deze manier kan jij bitcoins verdienen.