Menu Sluiten

Bitcoins verdienen geeft vele voordelen

bitcoins verdienen
Bitcoins verdienen

Bitcoins verdienen is naast het kopen of mijnen van bitcoins een manier om aan bitcoins te komen. Er zijn verschillende manieren om bitcoins te verdienen. Het grootste voordeel van bitcoins verdienen ten opzichte van het verdienen van fiat (?) is dat het anoniem is en dat er meestal geen of weinig persoonlijke gegevens opgegeven te hoeven worden. Verder is bitcoin gemakkelijk en snel en heeft het een potentieel in de toekomst flink in waarde te stijgen. We zullen het volgende bespreken.

Waarom bitcoins verdienen?
Manieren om bitcoins te verdienen
Gratis bitcoins
Adverteren voor bitcoins
Werk als freelancer
Bitcoins uitlenen
Online verkopen
Je loon in bitcoin

Waarom bitcoins verdienen?

Er zijn steeds meer manieren om bitcoins (?) te verdienen en de mogelijkheden zullen met de tijd nog uitgebreider worden. Sommigen verdienen wat bij naast hun baan en anderen verdienen al een fulltime inkomen in de Bitcoin (?) economie. Er zijn een paar flinke voordelen te benoemen:

Bitcoin kent geen grenzen

Een bitcoin betaling kan tussen alle landen in de wereld plaatsvinden zonder dat iemand het kan verhinderen of stoppen. Vooral tussen westerse landen en 2e en 3e wereldlanden kan een betaling via het reguliere financiële systeem soms dagen of weken duren. Bovendien zijn de fees gigantisch en kunnen betalingen geweigerd worden. Bitcoin zorgt er dus voor dat je internationaal kan werken en zeker kan zijn van een snelle en goedkope betaling.

Bitcoin is (semi) anoniem

Bitcoin betalingen zijn door iedereen in te zien in de blockchain (?), maar wie de eigenaar van de wallet (?) is die de betaling verstuurd of verzend is anoniem. Ook online services die met bitcoin werken staan erom bekend dat je weinig of geen persoonsgegevens hoeft op te geven. Vaak hoef je alleen je public adres (?) op te geven en worden de bitcoins naar jou wallet gestuurd zodra je de vereiste dienst geleverd hebt, meestal dus geen ingewikkelde signup of verificatie processen.

Bitcoin betalingen zijn snel en definitief

Een bitcoin betaling kan wereldwijd plaatsvinden binnen 10 minuten en cashbacks zijn niet mogelijk. Bij bijvoorbeeld Paypal en creditcard kunnen klanten hun betaling later terugdraaien als de dienst of het product al geleverd is. Deze fraude brengt veel irritatie en kosten met zich mee en is met bitcoin niet mogelijk.

Manieren om bitcoins te verdienen

Er zijn verschillende manieren om bitcoins te verdienen. Bij sommige zijn kapitaal, een website of bepaalde skills nodig, maar kan wel zeer goed verdiend worden. Er zijn ook manieren bitcoin te verdienen waarbij je niks nodig hebt, maar dit levert ook maar heel weinig op.

Verdien bitcoins door advertenties te klikken, spelletjes te spelen of mee te doen aan enquêtes

Er zijn tal van websites waar je zonder talent of website anoniem bitcoin kan verdienen. Je krijgt hier betaald omdat je een potentiële klant bent of omdat je meewerkt aan marktonderzoek. Verwacht niet dat je veel gaat verdienen, het kost je uren om een paar Euro bij elkaar te sprokkelen. Wanneer je het leuk vind om te doen of met bitcoin wil beginnen, maar geen geld hebt te besteden of wil besteden is dit een goede manier.

Bitcoins verdienen door te adverteren op je website

Wanneer je een website hebt kan je deze monytizen door te adverteren en in bitcoin betaald te krijgen. Ook kan je traffic naar je site kopen met bitcoin.

Krijg betaald in bitcoin door te werken als freelancer

Wanneer je skills hebt om online werk te verrichten zoals content creëren, websites bouwen of wanneer je andere technische talenten hebt kan je jezelf op meerdere platforms als freelancer per uur of per klus in laten huren. Specialistische kennis kan voor een zeer goed inkomen zorgen en wanneer je een goede reputatie opbouwt zal je steeds meer werk krijgen en zullen opdrachtgevers bij je terug komen.

Bitcoins verdienen door uit te lenen tegen rente

Wanneer je bitcoins bezit kan je een extra rendement maken door ze uit te lenen aan traders of ondernemers wereldwijd. Waar je tegenwoordig bij de bank blij mag zijn als je 1 of 2 procent rente ontvangt is in de bitcoin economie 12 procent normaal. Lees meer over bitcoins uitlenen…

Een inkomen in bitcoin door online verkopen te doen

Voor een online verkoper heeft bitcoin een aantal heel bruikbare eigenschappen. Hierdoor zijn er meerdere platforms ontstaan waar je producten en diensten kan verkopen en betaald krijgt in bitcoin. Het voordeel is dat 3e partijen uitgesloten worden en cashbacks niet mogelijk zijn.

Krijg je normale loon (gedeeltelijk) in bitcoin

Wanneer je een normale baan hebt kan je ervoor kiezen (een deel van) je loon in bitcoin uit betaald te krijgen. Hiervoor zijn betaling processors die jou salaris wisselen voor bitcoin en het naar je wallet sturen. Dit kan grote voordelen opleveren wanneer je in het buitenland woont of vaak betalingen in bitcoin doet.