Menu Sluiten

Bitcoin voor ondernemers, bedrijven en freelancers

Bitcoin, de meest bekende cryptocurrency kan voor ondernemers, bedrijven en freelancers veel voordelen opleveren. Bitcoin ? is een snelle, gedecentraliseerde ? en globale munt. Hierdoor kunnen ongelimiteerde bedragen in korte tijd wereldwijd verzonden worden, zonder dat een 3e partij het kan tegenhouden of vertragen. Op deze pagina zullen we het volgende bespreken:

bitcoin voor ondernemers
Bitcoin is een grote kans voor ondernemers!

Bitcoin accepteren voor je bedrijf
Bitcoins lenen voor je onderneming
Bitcoin maakt internationale betalingen makkelijk en goedkoop
Met bitcoin kan je op een alternatieve manier aan credit komen
Met bitcoin kan je met iedereen transacties doen
Blockchain technologie zal administratieve kosten verlagen en het bedrijf efficiënter maken

Bitcoin maakt internationale betalingen makkelijk en goedkoop

Ondernemers kunnen op verschillende manieren met bitcoin ? aan de slag om kosten te drukken en nieuwe mogelijkheden te creëren. Zo heeft het accepteren van bitcoin als betaalwijze meerdere voordelen en is het goedkoper dan de traditionele methoden.

De betaling processors regelen alles voor je, dus je hoeft niet technisch te zijn of kennis van Bitcoin te hebben, Wanneer een klant in bitcoin betaald, kan je zelf kiezen of je het in de vorm van bitcoin ontvangt of op je bankrekening in jouw lokale currency.

Ook voor de ondernemer of freelancer die internationaal opereert is bitcoin een uitkomst, omdat je binnen een dag in bijna alle landen van de wereld over lokaal geld kan beschikken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, je kan het zelf doen via een bitcoin exchange ?(in het land waar je bent) of laten doen door een betaling processor.

Ook zijn er al credit carts die over heel de wereld fiat ? betalingen met een bitcoin account mogelijk maken waar Visa / Mastercard geaccepteerd wordt.

Met bitcoin kan je op een alternatieve manier aan credit komen

Wanneer je een financiering nodig hebt voor een onderneming en dit bij een bank aan wil vragen kost dit zeer veel tijd en moeite en misschien krijg je het uiteindelijk niet. In de recente crisis is het bancaire systeem vele malen strenger geworden en is het soms niet mogelijk een financiering te vinden.

Met bitcoin is een nieuwe vorm van crowdfunding, genaamd bitcoin lending ontstaan, waarbij veel verschillende investeerders een klein bedrag kunnen investeren in een project tegen een vooraf vastgestelde rente. De rente is wel vrij hoog, dus niet geschikt voor ondernemingen met kleine marges. Echter hoe beter de reputatie van de lener, hoe lager de rente wordt.

Met Bitcoin kan je met iedereen transacties doen

Een groot deel van de wereld bevolking is onderbankt of heeft helemaal geen bankrekening. Ook zijn er mensen waarbij hun bankrekening bevroren is of onder curatele is gesteld. Verder wordt een creditcard betaling in een groot deel van de wereld, meestal 2e en 3e wereld landen vaak niet uitgevoerd. Met bitcoin wordt het mogelijk met al deze mensen transacties te doen, je doelgroep of je groep zakenpartners wordt dus veel groter!

Blockchain technologie zal administratieve kosten verlagen en het bedrijf efficiënter maken

De blockchain ? werkt als een grote database waar alle transacties en eventueel bijgevoegde data in een onveranderbare vorm met alle betrokkenen gedeeld wordt. Doordat de blockchain onveranderbaar is en de geschreven informatie doormiddel van ‘proof of work ? ‘ vastgelegd wordt, is in bijna alle gevallen de 3e partij die vertrouwen moet waarborgen, zoals de notaris of bankier overbodig geworden. Bovendien kunnen contracten geautomatiseerd ?  worden wat een berg manuren uit kan sparen.

1 Comment

  1. Pingback:Bitcoin Bewijst Zich Als Veilige Haven Bij De Overwinning Van Trump

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *