Menu Sluiten

Bitcoin prijs

Bitcoin prijs moet omhoog!

bitcoin prijs
Bitcoin prijs klaar voor lancering

De bitcoin prijs stijgt maar niet terwijl de fundamentals beter zijn dan ooit. Na de Bitfinex hack is de bitcoin prijs flink gezakt om daarna kracht te tonen en weer gedeeltelijk terug te komen. De bitcoin prijs is nu al een ruime tijd stabiel en blijft onder de 550 Euro hangen. Gezien de fundamentals is dit raar. De prijs zou eigenlijk moeten stijgen en daarom is een sterke koersstijging in de nabije toekomst zeker niet uitgesloten. Lees hier waarom:

Bitcoin adoptie gaat door
Er komen zeer waardevolle updates voor Bitcoin aan
De wereldeconomie is in grote problemen
Als er geen vreemde dingen gebeuren MOET de bitcoin prijs omhoog!
Maak een bitcoin wallet en koop bitcoins binnen 20 minuten

Bitcoin adoptie gaat door

Hoe waardevol het Bitcoin netwerk (?) is hangt ervan af hoeveel het gebruikt wordt. Je ziet dat steeds meer mensen wereldwijd op het gebruik van bitcoin (?) en andere cryptocurrencies (?) over gaan. Deze toename van adoptie (?) vindt op dit moment vooral plaats onder de bevolking van 2e en 3e wereldlanden waar de financiële infrastructuur niet voldoet, maar ook in het westen gaat het de goede kant op.

In veel landen staat Bitcoin op het punt mainstream te gaan

In veel landen is de adoptie van bitcoin aan het versnellen en begint het richting mainstream (?) te gaan. Om te beginnen in landen als Argentinië en Venezuela, waar de eigen currency faalt. Ook in India en Africa is bitcoin nu booming, omdat een gigantische groep mensen geen toegang heeft tot het bancaire systeem. Met Bitcoin kan zeer snel een financiële infrastructuur gecreëerd worden. In India worden momenteel miljoenen geïnvesteerd om dit te bewerkstelligen.

Behalve in de opkomende economieën is bitcoin ook in sommige ontwikkelde landen populair aan het worden. In Japan is bitcoin de laatste tijd razend populair, het handelsvolume is daar verveelvoudigd. Het lijkt erop dat de slechte reputatie na de val van Mt. Gox eindelijk voorbij is. Door de Bitgirls is Bitcoin er zelfs opgeklommen tot mainstream media!

Over heel de wereld zie je bitcoin ATM’s ontstaan en in Korea kan je zelfs al bitcoins kopen bij de plaatselijke supermarkt (7/11). Ook is het gebruik van bitcoin in Rusland sinds kort niet meer strafbaar en begint de adoptie daar te versnellen. Rusland heeft met zijn grote bevolking en zwakke currency een gigantisch potentieel!

Bitcoin begint de aandacht van grote investeerders te trekken

Bij grote investeerders zoals hedge funds, pensioenfondsen en vermogen beheerders was bitcoin altijd taboe, omdat het risico veel te groot was en bitcoin als een soort electronisch nep geld werd gezien. Vooral sinds dit jaar zijn er steeds meer investeerders die bitcoin als een serieuze investering zijn gaan zien.

Investeerders zijn gaan begrijpen dat blockchain technologie (?) revolutionair is en dat Bitcoin misschien wel net zo belangrijk is als het internet. Ook begint bitcoin zich te presenteren als een nieuwe asset (?) class die geen correlatie heeft met reguliere financiële producten en in tijden van onzekerheid als veilige haven (?) kan dienen.

Binnenkort wordt de eerste Bitcoin EFT verwacht, dit is een financieel product dat op de reguliere financiële markten gekocht kan worden en de bitcoin prijs volgt. Wanneer deze EFT beschikbaar is hoeven investeerders zich dus niet te verdiepen in het aanmaken van een bitcoin wallet en het beveiligen ervan. Waarschijnlijk zal dit de adoptie door investeerders een gigantische boost geven, dit is in het verleden ook bij andere assets gebeurd wanneer ze in de vorm van een EFT verhandelbaar werden.

Bitcoin wordt geaccepteerd in nieuwe belangrijke branches

Bitcoin wordt niet alleen in steeds meer winkels geaccepteerd, maar ook in steeds meer andere branches. Recent hebben een Duitse en Japanse energie leverancier laten weten bitcoin te accepteren voor het betalen van de rekening. Japanse klanten zullen zelfs korting krijgen wanneer ze met bitcoin betalen.

In de afgelopen periode is het ook bijvoorbeeld het betalen voor vastgoed op steeds meer plaatsen mogelijk geworden. Je ziet dat wanneer een bedrijf in een bepaalde brach bitcoin accepteert, anderen zullen volgen. Langzaam maar zeker zal je steeds meer met je bitcoins kunnen doen en dit zal zich reflecteren op de waarde.

Er komen zeer waardevolle updates voor Bitcoin aan

De laatste maanden van 2016 en het begin van 2017 zullen er belangrijke verbeteringen aan het Bitcoin netwerk plaatsvinden. Deze verbeteringen zullen ervoor zorgen dat Bitcoin breeder toepasbaar wordt en beter functioneert. Hierdoor zal het netwerk dus meer waard worden en een bitcoin dus ook. Dit zijn de belangrijkste:

Lightning network

Het lightning network zal gaan zorgen dat mini en micro transacties buiten de blockchain gaan plaatsvinden, maar nog wel met dezelfde veiligheid. Het grote voordeel van betalingen over het Lightning network is dat de transacties direct plaatsvinden en zo goed als gratis zijn. Lees meer….

Segregated witness

Dit is een technische update die ervoor zal zorgen dat er meer transacties in een block passen. Hierdoor kan het Bitcoin netwerk een grotere groep gebruikers bedienen. Lees meer….

Rootstock

Rootstock is een sidechain op het Bitcoin netwerk waardoor smart contracten (?) mogelijk worden gemaakt. Smartcontracten kunnen in bijna elke branch toegepast worden en vertegenwoordigen dus een gigantische markt. Ethereum is nu nog de eerste keus voor smartcontracten, maar dit kan veranderen wanneer Rootstock online komt, want de Bitcoin blockchain is vele malen veiliger. Lees meer….

De wereldeconomie is in grote problemen

De financiële markten staan sky high, maar de echte economie lijkt maar niet te willen gaan draaien. Er worden gigantische bedragen aan gratis geld bij gedrukt en de wereldwijde schuld is hoger dan ooit. Bovendien dreigt er een nieuwe banken crisis die veroorzaakt kan worden door Deutsche bank of de Italiaanse banken.

Steeds meer economen waarschuwen voor de situatie en de Fed kan geen kant meer op. Door de rente laag te houden verergeren ze de situatie voor de lange termijn en door de rente te verhogen zouden ze de financiële markten wel eens kunnen crashen.

De markten zijn opgeblazen met gratis geld in een 7,5 jaar durende bull markt. Ook zijn de schulden nu zo hoog dat de rente onbetaalbaar zal worden bij een kleine rente verhoging. Hier bovenop komt nog eens de onzekerheid door alle spanning in de wereld en de aankomende verkiezingen in Amerika.

Bitcoin is DE manier om je vermogen buiten dit financiële systeem te houden en heeft zich al als veilige haven bewezen in diverse crisissen in het verleden. Zo heeft de bitcoin prijs geprofiteerd van de crisis in Cyprus en Griekenland en recentelijk van de Brexit.

Als er geen vreemde dingen gebeuren MOET de bitcoin prijs omhoog!

Alles wat hierboven is beschreven zou het Bitcoin netwerk als geheel meer waard moeten maken. De aanvoer van nieuwe bitcoins naar de markt is beperkt en een paar maanden geleden gehalveerd, dus ook een individuele bitcoin zou in waarde moeten stijgen.

Uiteraard lopen de echte waarde en marktwaarde van een asset niet altijd paralel, maar op lange termijn volgen ze elkaar zeker wel. Ik denk dus dat hoe langer de fundamentals (?) blijven verbeteren en de prijs niet volgt, hoe groter de uitbraak zal zijn wanneer de prijs eenmaal omhoog schiet. De toekomst zal het leren!

2 Comments

  1. Pingback:Megaupload 2.0 - File Sharing En Opslag Met Bitcoin

  2. Pingback:Bitcoin Bewijst Zich Als Veilige Haven Bij De Overwinning Van Trump

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *