Menu Sluiten

Bitcoin handel maakt veel geld verdienen vanuit huis mogelijk

bitcoin handel
Verdien geld met bitcoin handel

Bitcoin handel kan veel geld opleveren, omdat er flinke marges in koop en verkoop prijzen te behalen zijn. Het verhandelen van bitcoins is zo lucratief, omdat mensen er flink wat voor over hebben om anoniem of met bepaalde betaalwijzen bitcoins te kopen of giftcarts en andere waardebonnen liquide te maken.

Het is daardoor heel gemakkelijk om door bitcoins goedkoop te kopen en duurder door te verkopen (en andersom) veel geld te verdienen. Ook handelen door met bitcoins giftcarts te kopen met tientallen procenten korting en deze slim te gebruiken kan flink opleveren. Er zijn wereldwijd al veel mensen die op deze manier vanuit huis werken en een vol inkomen verdienen. Op deze pagina zullen we het volgende bespreken:

Hoe kan je geld verdienen met bitcoin handel?
Welke betaalwijzen moet ik kiezen?
Hoe werkt een trade?
Begin direct met bitcoins verhandelen
Lucratieve bitcoinhandel met Paypal

Hoe kan je geld verdienen met bitcoin handel?

Localbitcoins is een ‘peer to peer’ platform waar wereldwijd in bitcoins gehandeld kan worden en waar bijna alle denkbare betaalwijzen mogelijk zijn. Je kan geld verdienen door bitcoins te kopen of verkopen. Je kan hier zelf je prijs, betaalwijze en voorwaarden bepalen. Ook kan je reageren op een advertentie van een ander en zo een trade openen.

Wanneer je een advertentie aanmaakt kan je instellen hoeveel procent je de prijs onder of boven de officiële bitcoin prijs wil hebben. Je kan bijvoorbeeld 2 advertenties aanmaken: In de eerste advertentie koop je bitcoins zo goedkoop mogelijk en in de tweede advertentie verkoop je ze voor meer. Stel dat er 10% verschil tussen de prijzen zit, verdien je honderd Euro op elke 1000 Euro aan trade volume. 10% is zeker mogelijk wanneer je de juiste instellingen gebruikt.

Wanneer er meer gekocht dan verkocht wordt, kan je simpelweg je prijs aanpassen (prijs beïnvloed direct het aantal aangeboden trades) en zo je in- en verkoop op elkaar afstellen. Goede marges zijn te behalen door de juiste betaalwijze te kiezen. De betaalwijze is vaak de reden dat prijzen die flink afwijken van de officiële bitcoin prijs toch geaccepteerd worden.

Een ander ‘peer to peer’ bitcoin marktplaats is Paxful, door ook op dit platform te handelen vergroot je de kans op goede deals en kan je gebruik maken van de prijsverschillen tussen de verschillende platforms.

GA NAAR LOCALBITCOINS                                                                         GA NAAR PAXFUL

Welke betaalwijzen moet ik kiezen?

De betaalwijze is zeer belangrijk. Mensen die bitcoins willen kopen doen dit vaak liever op een ‘peer to peer’ platform zoals Localbitcoins. Dit omdat ze hier zelf kunnen kiezen hoe ze betalen en een slechtere rate is het ze vaak wel waard.

Behalve dat mensen vaak maar op een paar manieren kunnen betalen, wordt een bepaalde betaalwijze vaak ook gekozen omdat dit bepaalde voordelen met zich mee brengt. Zo is het betalen met cash bijvoorbeeld een goede manier om anoniem te blijven en is betalen met Paypal in trek omdat officiële bitcoin exchanges geen Paypal accepteren. Ook het verkopen van giftcarts voor bitcoins zorgt ervoor dat de verkoper zijn geld op veel meer manieren kan besteden.

Hoe werkt een trade?

Wanneer iemand jouw advertentie interessant vindt en tot een koop van de bitcoins over wil gaan kan hij jou een bericht sturen of direct de trade openen. Wanneer hij de trade opent wordt het bedrag in bitcoins door het platform in escrow gehouden. Dit betekent dat het platform dit bedrag tijdelijk op zij zet.

Nu heeft de koper een bepaalde periode de tijd om de betaling te doen. Wanneer de betaling voldaan is kan de koper dit aangeven en de verkoper krijgt hier bericht van. De verkoper kan nu controleren of het geld inderdaad binnen is. Wanneer dit het geval is kan hij de bitcoins versturen door op de ‘release’ button te drukken. De koper en verkoper zijn dus beschermd doordat Localbitcoins ertussen in zit.

Na een trade kunnen de traders elkaar beoordelen en elk profiel op het platform bouwt op die manier een reputatie op. Wanneer je een advertentie ziet kan je direct bekijken hoeveel trades deze persoon gedaan heeft en hoeveel er succesvol waren. Zo kan je makkelijk inschatten hoe groot het risico is om met deze persoon te gaan handelen.

GA NAAR LOCALBITCOINS